Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κάνοντας "βόλτα" σήμερα στο ιντερνετ για να δω τα νέα της ημέρας, συναντήθηκα με τους "φίλους" μας τους Γερμανούς.
Πάλι στα πρωτοσέλιδα μας είχαν!!!!!
Φωτογραφία σπέσιαλ ο ΓΑΠ με φόντο το Καστελλόριζο. Η ειρωνία σύννεφο!!!!!
"Θέλουνε τα λεφτά μας" Πρωτοσέλιδο της κ..ο φυλλάδας Bild, της οποίας ο σκοπός είναι να αποβλακώσει και άλλο, τους ήδη αποβλακωμένους πολίτες της Γερμανίας.

Η Frankfurter Rundschau έχει μια μεγάλη φωτογραφία από το ιερό μας σύμβολο την σημαία μας και στα ελληνικά την λέξη ΒΟΗΘΕΙΑ.

Και ο βλάκας που επελέχτηκε για πρωθυπουργός, αφου σεργιάνιζε έως σήμερα ανά τον κόσμο για να βρει "λύσεις" για το αδιέξοδο (7 μήνες) - ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!!!! - και αφού δεκαετίες τώρα τα κονόμησε σαν πολιτικός και σαν βουλευτής, γιατί μην μου πείτε ότι πιστεύετε, πως αυτός, ενώ όλοι έκλεβαν καθόταν σε μία γωνία και έκανε ηθικά διδάγματα, βγήκε σαν βρεγμένη γάτα και απευθυνόμενος στον μαρτυρικό ελληνικό λαό, τους τόνισε ότι η προσφυγή στα Δίχτυα του Σιωνισμού και των οργανώσεων της (ΔΝΤ, ΕΕ, κλπ. ) είναι αναπόφευκτη.

ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕξαπατησης, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

Δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει, ότι αν δεν ανασηκώσουμε τα μανίκια και δεν εργαστούμε να ξεφύγουμε από αυτήν την μιζέρια,δεν θα δούμε άσπρη μέρα και θα καταντήσουμε σαν τις χώρες της Αφικής.

ΕΛΛΗΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ( ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ) ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα