Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Eυρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για «Ρατσισμό και Ξενοφοβία»Η Ευρωπαϊκή Ένωση εκδίδει απόφαση-πλαίσιο για το ένταλμα σύλληψης και τις διαδικασίες παράδοσης μεταξύ των κρατών μελών.
Η απόφαση αυτή καθιστά τη διαδικασία ταχύτερη και απλούστερη:
Καταργείται κάθε πολιτική και διοικητική διαδικασία υπέρ της «δικαστικής διαδικασίας».
Τα αδικήματα, υπό τον όρο ότι τιμωρούνται στο κράτος μέλος έκδοσης με μέγιστη ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριετή, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε παράδοση χωρίς έλεγχο του διττού αξιόποινου της πράξης είναι μεταξύ άλλων: η τρομοκρατία, η εμπορία ανθρώπων, η διαφθορά, η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η παραχάραξη, η ανθρωποκτονία, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία, ο βιασμός, η εμπορία κλεμμένων οχημάτων, η καταδολίευση συμπεριλαμβανομένης και της απάτης κατά των οικονομικών συμφερόντων της Κοινότητας.

ΠΗΓΗ Δελτιο των 11


ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ. ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.

2 σχόλια:

Τη 27 Φεβρουαρίου 2010 - 11:53 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger area51gr είπε...

Από πότε ο ΦΟΒΟΣ (ξενοφοβία) άρχισε να ποινικοποιείται;..

BTW.. Μπορείς να δώσεις την πηγή του άρθρου; Thanks.

Υσ. Μπορείς να γυρίζεις το Blog στα Αγγλικά έστω (ή στα ελληνικά) γιατί γερμανικά δεν γνωρίζουμε και πολλοί!.. Υποθέτω Kommentar estrellen σημαίνει καταχώρηση άρθρου ε; :Ρ :)

 
Τη 3 Μαρτίου 2010 - 10:35 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Artemis είπε...

Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ netzeitung.de Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 27.04.2007.ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ :-D ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ
Rahmenbeschluss Gegen Rassismus und Fremdenfurcht des Europäischen Rates vom 19 April 2007
http://euro-med.dk/?p=1087
ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΑΡΙΑ :-D

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα