Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Η Αθήνα εκλιπαρεί για πολιτική βοήθεια.

Athen fleht Berlin um politische Hilfe an Η Αθήνα εκλιπαρεί για πολιτκή βοήθεια..... Ειναι ο τίτλος του Spiegel Online στις 05.03.2010

......

Οι ειδήσεις στην Γερμανία όταν αναφέρονται στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν λέξεις για να μας μειώσουν όσον το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Υπάρχουν φωνές ελλήνων που διαμαρτύρονται, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω......

Και ο Σουπερ Πρωθυπουργάρας μας, αντί να στρωθεί στην καρέκλα του να βρεί λύσεις μέσα από τον ελλαδικό χώρο, γυρίζει σαν την πόρνη από χώρα σε χώρα, ζητιανεύοντας και ξεφτιλίζοντας τον έλληνα, δίνοντας δικαιώματα σε βάρβαρους και απολίτιστους κάφρους να σχολιάζουν άσχημα τον έλληνα πολίτη, που σε τελική ανάλυση και υπεύθυνος να ήταν, φέρει την μικρότερη ευθύνη.

Μας μιλάει και ανακοινώνει μέτρα, για οικονομικούς λόγους. Π.χ. κατάργηση του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, τέρμα στις αναχαιτήσεις απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις ( και έχουν ξεσαλώσει αυτοί) κλπ....., αλλά τα ταξιδάκια του δεν λέει να τα αφήσει.
Ξέρετε αγαπητοί συμπατριώτες, πόσα χρήματα θα εξοικονομούσαμε, αν ο κ. Πρωθυπουργος δεν έβγαινε τις τελευταίες 6 μέρες εξωτερικό????? Εκατοντάδεςχιλιάδες Ευρώ!!! Θα γλιτώναμε κεροζίνες, ξενοδοχεία, δείπνα, φθορά των αεροπλάνων, λιμουζίνες κλπ....
Χώρια που θα γλυτώναμε και άλλα κακόγουστα σχόλια!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ, αφήσε τα γλυψίματα και σταθεροποιήσε την Ελλάδα. Δώσε δύναμη στον Ελληνα πολίτη, στείλε στον αγύριστο όλους τους λαθρομετανάστες και δυνάμωσε την παραγωγηκότητα της χώρας μας. Επένδυσε στην γη των προγόνων μας, γιατί μετά απο 30 χρόνια κακοκυβερνήσεων, προβλέπω το ξύλο να το τρως εσύ και η παρέα σου, γιατί οι υπόλοιποι είτε πέθαναν είτε έφυγαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα