Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Από την ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το ΠΑΣΟΚ, έχουμε ξαφνικά ραγδαίες εξελίξεις τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας.

Η χώρα που γέννησε την δημοκρατία έχει καταντήσει έρμεο κάποιον καλά πουλημένων στην νέα τάξη, οι οποίοι έχουν επιφέρει και την νεοταξική χούντα.

Επιτρέπεται, να μην έχουμε το δικαίωμα να διαδηλώνουμε σαν έλληνες μέσα στην ίδια μας την χώρα, την ώρα που οι πουλημένοι αναρχοαραστεροί διαλύουν ανενόχλητοι περιουσίες ελλήνων, την ώρα που οι "καημένοι" λαθρομετανάστες περιγελούν την αστυνομία μας και τους έλληνες?

Ο Χρυσοχο΄ί΄δης, καλό παράδειγμα μαριονέττας της νέας τάξης και των αφεντικών της, έχει γίνει ο μεγαλύτερος προδότης και ανθέλληνας.
Και ενώ ο κόσμος διαμαρτύρεται και φωνάζει για τα δικαιώματα του, ο χουντοπασόκος, κάνει χώρο στις φυλακές, αφήνοντας τους εγκληματίες και λαθρομετανάστες έξω ελεύθερους και φυλακίζοντας τους πατριώτες έλληνες.

Σε μία ομιλία του στην βουλή αναφέρθηκε ότι υπηρετεί την πατρίδα του, δεν διευκρίνισε βέβαια για ποιά πατρίδα μιλάει, γιατί σίγουρα δεν εννοεί την Ελλάδα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.

Αν οι Ελληνες του 1821, του 1940 καθόταν στους καναπέδες, θα φορούσαμε ακόμα φέσι ή θα υποκιλινόμασταν στην γερμανική μπότα.
Οι αγώνες δεν κερδίζονται ετσι.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ....Ο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα